fredag den 10. april 2015

Strik:-)

Der er ikke meget nyt strik i dette indlæg, men en del billeder.
Jeg har i forbindelse med tre store fødselsdage, 1 x 50(min mand) og 2 x 22 som skal foregå næste weekend, været i vores billeder. Der faldt jeg over disse. Jeg er tit blevet spurgt, hvornår jeg startede med at strikke, og jeg tror dette var i begyndelsen. Her på skovtur, og jeg tror jeg er 4 år. Det er min mor ved siden af:-) 

Så har jeg tit tænkt, om jeg egentlig strikkede da børnene var små. Det gjorde jeg vist lidt. 2 billeder af mine drenge som bliver 22 d. 19. april..Øverst i trøjer , hvor jeg ind imellem skulle strikke med tre farver, og nederst ens trøjer med to forskellige farver bukser og broderede fugle.


Så strikkede jeg denne japan-model til Louise, og jeg har altid synes den var noget særligt:-) ligesom hende.

De sidste to billeder er af mig som lille i hæklede og strikkede kreationer. Både min farmor, min mormor og min mor var super fantastiske med håndarbejde. Så tak til dem for at give det videre:-)


6 kommentarer:

 1. Virkelig skønne billeder :-)

  SvarSlet
 2. Dejlige billeder og en fin lille strikkehistorie. Godt at stafetten blev givet videre til dig og du kan fortsætte strikningen - lad os håbe, at der altid vil være interesse for strik og at de nye generationer må have lyst til at fortsætte i fremtiden.

  SvarSlet
 3. Der er intet som at dykke ned i de gamle billeder - og sjovt at kunne se tilbage på sit første strikketøj.

  SvarSlet
 4. sikke fine billeder - og vildt med billedet med strik og picnic som 4- årig - hvor er det et herligt billede og total kulturhistorie;-)

  SvarSlet
 5. Tænk, at du ligefrem har bevis på det, Vibeke - den strikkestilling er jeg ikke helt sikker på, at vi ville kunne sidde afslappet i i dag ;-) Skøn billedkavalkade over en tid, der er gået - det er da nogle totalt seje trøjer, du har lavet til dine herlige tvillinger - jeg ku da sagtens finde på at lave dem den dag i dag og din datters trøje er da også bare skøn, især med pink og orange (hvem husker ikke den blanding?;-))
  Jeg synes noget af det mest fantastiske netop er, at vi har lært det af vores mødre og tanter og andre kvinder i familien. Min mor døde, da jeg var først i tyverne og det har altid været dejligt for mig at føle at jeg bærer noget videre som jeg har lært af hende :-)
  Tillykke med både mand og børn - håber I får nogle dejlige dage :-)
  PS: kanten på en marineblå Louise Harden bliver nok den helt lyse blå - det ser fantastisk ud sammen :-)
  PPS: Ja, en Fiskekutter i guld og turkis ville bare være "nice" - nu må vi jo se, hvad du kommer frem til engang :-)
  Ha´ en dejlig aften :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, jeg må indrømme at min strikkestilling er udviklet lidt siden:-) Jeg nyder billederne og følelsen af at være heldig. Jeg glæder mig til at fejre alle mine drenge, selv om der nok ikke bliver meget tid til strik. Jeg glæder mig til at se din blå med blå model:-)

   Slet