søndag den 17. maj 2015

Mellem kjoler...

Det er ikke fordi der ikke er kjoler på mine pinde, men jeg strikker også lidt andet ind imellem. Det er jo kun i starten en kjole er til at transportere i tasken, så taskestrikketøj er en nødvendighed. Der foruden er der jo af og til nogen der mangler noget :-)

Trøjen på de to første billeder er en gave til min lillebror Per, som jeg lovede at lave, fordi den jeg lavede for nogle år siden var slidt op. Den er strikket ud fra de notater jeg lavede dengang, men jeg har valgt et stærkere garn. Det er Grignascos sømandsgarn i sort, og med helt gule kanter. Glatstrik og lige tilsatte ærmer.
Jeg fik min mand til at være model, og trøjen passer ham perfekt. Håber den også passer modtageren.

Nedenunder er der en lille bitte trøje til en veninde som venter sit andet barn lige om lidt. Hun ønskede sig en neutral lille sag, så her er Lene Holme Samsøes Rilletrøje med hulsnoning strikket i uld fra Garnudsalg.

Et par hyggesokker som skal leveres til en konfirmand og til sidst en meget lille neonatalhue i bomuldsrester.


Håber på en dejlig uge med tid til strik og gerne med dejligt udevejr. Den 23. maj tager vi turen til Italien, men mere om det senere. God søndag.

12 kommentarer:

 1. Du er da en flittig og produktiv dame :) din herretrøje er super flot...skal din mand ikke også ha en ;-) har du strikket rulletrøjen med en tråd?
  åh hvor lyder det skønt med Italien...vi kommer først derned i juli og som vi dog trænger til varme, varme og mer varme nu!!! Håber I må få en skøn tur :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo, måske skal jeg strikke en til ham også😉
   Rillerrøjen er i en tråd og på pind nr. 3, og ja, jeg glæder mig til Italien. En Kulinarisk vandreferie, og jeg er sikker på man godt må strikke.

   Slet
 2. Sikken en masse flot strik. Din Velfærdsmodel er rigtig lækker, og flotte farver.
  Jeg er helt misundelig på at alt det du når. Her er der stadig restriktioner på min strikketid, ellers får jeg ondt i venstre arm. ÆV!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Øv hvor ærgeligtmed din arm, men det er værd at have respekt for.

   Slet
 3. Hold da helt op, Vibeke - så strikker du lige en herretrøje midt mellem alle kjolerne - jamen hvorfor ikke? ;-) Du er godt nok hurtig på pindene! Det ser ud til at være en lækker, enkel og anvendelig herretrøje og den kan vel næsten tælle som en kjole ;-) Lene Holme Samsøes lille rilletrøje er bare så fin og næsten også smukkest i naturfarver - den sku jeg måske lave til stumpen? :-) Og så spytter du også lige et par sokker og en bette hue ud - det er altså imponerende :-) Selv er jeg gået lidt i stå med lommepåsyning på Lillefrøs tunika, men har iøvrigt også næsten en ny sommerkjole klar ;-)
  Jeg skal nok huske, at jeg har en stående invitation, hvis jeg kommer til Sjælland - ligesom jeg bestemt håber, at du kommer igen, igen når du skal til Aalborg :-) Det forventer jeg simpelthen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har selvfølgelig ret i at trøjen kan agere kjole for mig, men jeg har styr på maj måneds kjole😉regner med at den skal fotograferes i Italien. Jeg er sikker på at Stumpen vil befinde sig godt i en lille rilletrøje, og den er hyggelig at lave.
   Vi ses helt sikkert snart igen, og jeg glæder mig til at se din sommerkjole, har jo en lille anelse om hvilken en det er.

   Slet
 4. Det er en flot trøje som din bror garanteret bliver glad for. de andre ting er bare søde - og velegnede til taskestrikketøj. Sikke meget du når.

  SvarSlet
 5. Ih du milde hvor har du været produktiv - din bror er heldig at få sådan en lækker trøje og yndigt babytøj har du også fået strikket.
  Sikke en pæn mand du har - god tur til Italien.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, jeg er også godt tilfreds med manden😉

   Slet
 6. Jeg er også vildt imponeret over alt det du når - dine arme kan da næsten aldrig være i ro :-)
  Rigtig flotte ting - er sikker på modtagerne bliver glade.
  Rigtig god ferie til det skønne Italien - håber vi ses hos Louise 13/6 i haven :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør vi selvfølgelig. Jeg glæder mig😉

   Slet
 7. Shot, hvordan kan du dig være så produktiv, forstår ikke hvordan du kan nå at arbejde også, jeg har netop lavet en cardigan færdig til mig selv, det har da taget mig en hel måned..

  Virkelig flotte ting du har fået lavet :) god tur til Italien ..

  SvarSlet