torsdag den 30. april 2015

Varme hveder, eller April måned er slut...

Derfor skal I selvfølgelig have april måneds kjole, og den kommer her.
Bente Geilsk Velfærdsmodel:-)

Der er helt sikkert plads til velfærd i kjolen, så den er yderst behagelig at have på, men hvor klædelig den er, det kan diskuteres. 

Den er strikket i Geilsk bomuld/uld som løber langt, findes i fantastiske farver:-) At jeg så bare bedst kan lide ren uld, er jo ligesom min sag..

Billederne af mig i kjolen er fra i morges, men I skulle ikke snydes for mit tulipantræ i fuldt flor i aftensolen:-)

God strikkelyst derude på 1. maj, Store bededag og en fantastisk weekend.

11 kommentarer:

 1. Det er jo en helt anden type kjole end den hokkaido af Helga Isager du viste i forrige indlæg. Denne er mere hverdagsagtig, men absolut klædelig og sidder rigtig godt på dig.

  SvarSlet
 2. Jamen den er da blevet super fin - synes det er skønne farver sammen og den klæder dig godt til et par smarte sneakers ;-) ser behagelig ud og lige klar til afslappende dage :-) mon ikke den skal blive brugt - ændrede du på den undervejs som vi snakkede om? God bededagsferie :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, jeg fik ikke ændret noget😉 men den skal nok blive brugt. Kunne nu godt lide dine ændringer.

   Slet
 3. Den er da super flot til dig og skønne farver du har valgt. Det er også dejligt med tøj, hvor der er plads til afslappende dage.

  SvarSlet
 4. Hvor er den altså fin :)

  SvarSlet
 5. Altså, Vibeke - jeg kan jo kun nikke genkendende til det hele - men en total "hyggekjole" er jo heller ikke af vejen og den er rap i de farver, du har valgt - ikke mindst med matchende sko :-) Min bliver nu brugt til "lege og havekjole/trøje" og sådan noget skal der jo også være plads til i skabet ;-)
  Smukt tulipantræ - min Magnolia blomstrer også helt fantastisk - bare ærgerligt det er lige i regnvejrsperioden! Vi gemmer hvederne til søndag, hvor Lillefrø og forældre samt min yngste søn kommer forbi - de smager alt for godt, så én gang må være nok ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har helt ret:-) Man skal o også have tøj på når man har hyggedag, og det er godt med plads når man skal arbejde eller lege:-)
   Magnoliaen afblomster alt for hurtigt, men heldigvis har vi mange skønne blomster at glæde os til over someren.
   Håber I får en dejlig søndag;-)

   Slet
 6. Den ser da dejlig behagelig ud - og jeg kan kun tilslutte mig forrige kommentarer med skønt med kjoler til afslapning :-)
  Hvor er din magnolia smuk i fuldt flor :-)
  Rigtig god bededagsferie til dig

  SvarSlet
 7. Synes da det er en meget klædelig model, der skal man ikke tænke på at trække maven ind osv....... Siger en der ikke har figur til at bære de helt kropsnære modeller. Farverne du har valgt er skønne sammen.

  SvarSlet
 8. Jeg synes nu også den er klædelig. Det er et flot farvevalg - helt bestemt en anvendelig kjole :)

  SvarSlet