søndag den 25. oktober 2015

Den vildeste uge - og Oktober måneds kjole:-)

Ved ikke helt, hvor jeg skal ende og begynde, men jeg sidder lige nu i mit køkken og nyder Danmark, min skønne familie og efteråret. Jeg har været en uge i Texas med mine fantastiske kolleger på Astro (-Stråleterapikonference) og jeg kom hjem i torsdags. Lørdag skulle min mand og jeg til en dobbelt 50 års fødselsdag i Horsens, så der skulle lige kreeres en gave fredag, og hygges om min søde datter.
Lørdag kørte vi forbi Kreativ messe i Fredericia, og jeg løb ind i fotografering og røg på Maries ideers blog, med min Sif-kjole fra Karen Noe:-) Den er skøn, og var også med i Texas, hvor der var 30 grader+.

Festen i Horsens var så skøn, men da vi skulle tage billeder af oktober måneds kjole søndag morgen (efter at have festet til kl. 02.20, og være pænt mast af jetlag, så er mit ansigt ikke med:-))

Kjolen er fra Nordiske Masker og hæklet underdel og strikket overdel. Hyggelig at lave og skøn at have på.  Farven faldt jeg for på mit første besøg i Garnudsalg i Aalborg. Den er så meget efterår, og det er skønt. 

 Ville have fotograferet i min "egen" skov, men det blev terrassen på hotellet med kig til Horsens statsfængsel, og en skøn natur.

Min mand synes at dette billede skulle med. Første gang han var til Kreativ messe, og så en diskrimination som denne. 
Han tog det meget pænt:-)
God søndag til alle, og håber i ik set efterårssolen i dag.

9 kommentarer:

 1. Som altid super flotte kjoler fra dig. Det er en virkelig flot farve du har valgt til kjolen fra nordiske masker, den står perfekt til de smukke farver i det danske efterår.
  Det lyder som en skøn, men hård uge du har haft.

  SvarSlet
 2. Jeg synes, det er imponerende, du strikker en kjole hver måned; du ser fantastisk ud i dem

  SvarSlet
 3. Jamen for Søren da hvor er den bare skøn :-) kan godt forstå du faldt for farven - perfekt til det danske efterår. Utroligt hvad du når at producere!! Hyggeligt at hilse på dig i Fredericia - i endnu en fantastisk kjole :-)

  SvarSlet
 4. Skøn skøn kjole, den er blevet så smuk :) og farven er flot her i efteråret. Glæder mig til at se den :)
  Det lyder som en travl uge, men spændende.

  SvarSlet
 5. Ha, ha - fik allerførst øje på toiletskiltet ved messen :-)

  Altså hvor er din kjole blevet flot. Og den klæder dig SÅ godt. Også uden ansigt :-) Smukke billeder af dig, kjolen og udsigten.

  SvarSlet
 6. Flot, Vibeke - sikken forrygende farve og så sidder den brandgodt - det behøver vi jo ikke ansigtet, for at kunne se - slet ikke med så skøn natur i baggrunden ;-) Det skal være det næste jeg hiver op af garnkisten, min røde version :-) Sikken en uge - du skal vist have nogle aftener i sofaen i næste uge med strikkepindene skærpet :-) Hvad de stakkels mænd dog udsættes for!

  SvarSlet
 7. Fantastisk fin kjole som bare er flot til dig. Også selv om man ikke kan se dit ansigt.
  Dejligt med sådan en tålmodig mand. Der er vist ikke mange mænd, der kan klare sådan en messetur i Fredericia, så han er sej.

  SvarSlet
 8. Endnu en meget smuk kjole fra din side, hold da op at du når alt det.

  SvarSlet
 9. Det kan man vist kalde en aktiv oktober !
  Hvor er den kjole bare flot - og farven helt perfekt. Kulissen passer så flot - sikken farveharmoni .
  Nu, hvor vi snart er ude af oktober, venter der forhåbentlig lidt mere stille tid, men rum for at sidde på sofaen ?

  SvarSlet