søndag den 29. november 2015

November måned lakker mod enden..Og det betyder selvfølgelig at november måneds kjole er hoppet af pindene. Det er model Lone, fra Lene Randorffs seneste bog, "Mere strik fra tiden til tiden". Modellen er strikket i den skønne Merilin fra Isager garn, og den er et dejligt bekendtskab. Der er lavet stribeeffekter med andre kvaliteter på bærestykket og som afslutning på skørt og ærmer. Kjolen strikkes oppefra, og udtagningerne på bærestykket danner næsten en stjerne.

Jeg beklager den forringede billedkvalitet, men da kjolen var tør igår, var der ikke meget lys, men til gengæld regn og rusk. 
Håber i holder godt fast derude.

11 kommentarer:

 1. Wow hvor er den flot. Det kan selvfølgelig være svært at skelne farverne i den belysning fotoet er taget, men det ser godt ud. Det er en flot model. Her i Nordjylland slap vi vist for den værste storm - men det har været slemt derude.

  SvarSlet
 2. Så gjorde du det igen - imponerende Vibeke - hvor er den lækker og den ser ud til at sidde super godt på dig ☺ Jeg har jo Merilin liggende i reolen og glæder mig bare endnu mere til at strikke af det. Købte iøvrigt ind til januars sjal her i weekenden ☺ Ha en rigtig dejlig dag ☺

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er så spændt på hvad du finder på, og ordner og regerer i strikkerummet for at varme op til næste år:-) og så er der jo lige december måneds kjole. God dag til dig også:-)

   Slet
 3. Sikke en skøn kjole - ligesom de andre kjoler, du har strikket i år

  SvarSlet
 4. En stjerne til en stjerne. Jeg er vildt imponeret over du kan nå alle de kjoler. Godt gået.

  SvarSlet
 5. Super sød og enkel og skøn farve.

  SvarSlet
 6. Dit kjole-klæde-skab må da være godt fyldt op :-) Flot kjole.

  SvarSlet
 7. Endnu en lækker kjole - og den ser skøn ud på dig 😊 Ja vejret er lige til den slags strik... 😳

  SvarSlet
 8. Tak for alle jeres søde kommentarer.
  Jeg har rigtig mange kjoler i skabet, men kan man mon få for mange??
  Nu skal der snart strikkes sjaler og sokker, og det bliver sjovt.
  Skal nok prøve at få et bedre billede af kjolen, for farven er virkelig fin:-) God strikkelyst.

  SvarSlet
 9. Først nu er jeg blevet bekendt med din blog af en af mine veninder. Jeg har fluks med mig til som læser. Hold da op hvor mange flotte kjoler du får strikket og hæklet selv med fuldtidsjob. Godt gået

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de pæne ord:-) Du er hjertelig velkommen her.

   Slet