lørdag den 9. april 2016

En lærerig uge


Denne uge har budt på flere inspirerende og lærerige oplevelser. Det er jo ikke fordi det ellers er svært at finde på nye projekter, men det er altid dejligt at se og høre nye vinkler på de dejlige håndværk vi begiver os ud i.
Mandag aften var jeg sammen med både kendte og ukendte strikkere og hæklere til foredrag og hakkekursus hos Pernille Cordes. En skøn aften, hvor vi fik indsigt i Pernilles veje ind i håndarbejdsverdenen og fik lært at hakke.
Vi tog udgangspunkt i hendes bog, og hørte at efterfølgeren er på vej. Vi mærkede også på fantastiske garner som er at finde i hendes butik

I dag har jeg været på kursus i "Vævestrik i en farve" hos Stine Hoelgaard. Hun er en meget dygtig underviser, og kreativ og inspirerende. Hun laver super flotte modeller som vises alle vegne, heldigvis. Har lige fundet en meget sød sommersag i Hendes verden som straks er røget på listen over nødvendigheder.
Vi var et skønt hold som havde en dejlig og koncentreret eftermiddag sammen. Her er det samlede udsnit af vores prøver....
Utroligt som udtryk kan skifte med garn og farver.
Ellers strikkes her selvfølgelig sjaler og sokker  ........og så alt det andet. 
God strikkelyst derude.

4 kommentarer:

 1. Det er altid sjovt at lære nye teknikker, udfordringer er bare at få tid til at lave alle de spændende ting, vi lærer

  SvarSlet
 2. Hvor dejligt, så kan du lære mig at hakke - jeg har købt en hakkenål for meget længe siden, men er ikke kommet videre ;-) Hvor er det skønt med alle de workshops, der efterhånden findes - vi kan hele tiden lære nyt - problemet er bare tiden som Lone også skriver :-) Det er sjovt at se de forskellige prøver linet op - uendelige muligheder for at udtrykke sig :-) Rigtig god strikkesøndag - ugens mail blev sendt i går :-)

  SvarSlet
 3. Man kan altid lære mere. Efter 40 års strikning, deltog jeg i et strikkekursus hos Pernille - og blev glad overraskeet over, at der var metoder, jeg ikke havde prøvet før.

  SvarSlet
 4. Det er altid rart og inspirerende at lære noget nyt. Jeg har strikket flere af stines modeller - hun har lavet rigtig mange fine ting.

  SvarSlet