mandag den 25. april 2016

Weekender i Nord :-)

De sidste to weekender har jeg tilbragt i det Jylland. Først en weekend med gode venner i sommerhus og herefter en skøn konfirmation for min søde niece Ida Marie. Hun skulle have en lille personlig ting ved siden af sin kedelige pengegave, og jeg besluttede mig for at hækle et vinkelsjal. Jeg havde en masse silke-uld som jeg tænkte kunne bruges, og hun blev heldigvis glad.

I Bededagsferien havde jeg for længe siden arrangeret et besøg hos Lene og jeg har glædet mig meget og længe. Jeg blev bestemt ikke skuffet:-) Dagen var fuld af nydelse for alle sanser. Jeg fik slet ikke taget billeder af alt det inspirerende rod vi fik skabt i Lenes stue, eller af den skønne gåtur i forårssolen, men billeder af den fantastiske forplejning, det nåede jeg. 

Så brunch, gåtur, frokost, garn, opskrifter, ideer og snakke om det liv vi har og elsker. Det er svært at forlange mere, så tak for en uforglemmelig dag(-også til Torben som forkælede os ) 

Vi talte selvfølgelig en del om sjaler og sokker, og vi glæder os til at vise det frem, sammen med alle de andre planlagte projekter.
Nu må jeg vist ind til slutspurten, som lige nu virker en smule skræmmende, på trods af at strikkeglæden er helt i top.7 kommentarer:

 1. Jeg er lidt bagud, så jeg har først set dit marts-tørklæde i dobbeltstrik, og det er virkelig flot og garnet udsøgt lækkert.
  Dejligt at konfirmanden ville værdsætte din personlige gave. Det er så kedeligt at give penge. Jeg kan forstille mig at Lene diskede op for dig og at snakken gik lystigt, dejligt at besøge strikkevenner.

  SvarSlet
 2. Dejligt at lave noget der falder i god jord. Skønne weekender med fantastisk indhold i hver sin retning.

  SvarSlet
 3. Det roder endnu, kære Vibeke - kan næsten ikke få mig til at rydde det væk, det er så inspirerende ☺ Selv tak for en utrolig dejlig dag - som sagt gav det energi lang tid efter ☺ Hvor er det en utrolig smuk pige med et meget fint vinkelsjal ☺ snyder du ikke dig selv? Skal det ikke tælle med i udfordringen? Jeg ved jo hvilken kæmpe opgave du er på denne måned - hold nu op hvor er det stærkt gået når du kommer i mål ☺ God strikkelyst

  SvarSlet
 4. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 5. Det var dog en fin konfirmandgave - hun ser aldeles skøn ud 😊
  Sikker på I har rånydt dagen sammen - og med stor forkælelse - uhm det ser lækkert ud.

  SvarSlet
 6. Sikke et fint sjal til en smuk konfirmand

  SvarSlet
 7. Sikken sød konfirmand - og det sjal er bare så flot til hende. Hører det ikke med i jeres udfordring ? Dejligt med sådan en dag med forkælelse og hygge.

  SvarSlet