lørdag den 30. april 2016

Fire strømper uden fod......

- eller 2 sjaler og en sok, eller...
Nej, jeg nåede det, så alle tanker om dårlige overskrifter, fordi jeg ikke fik disponeret helt skarpt på strikkesiden i denne måned, er ikke nødvendige. Godt nok er de strømper jeg havde tænkt skiftet ud, men sjalet , det er som tænkt. Min Jyske stædighed og denne dejlige lørdag bragte mig i mål.
Sjalet er et Kniplestrikket sjal som er bragt i det sidste nummer af Hendes verden i 2015, så det måtte strikkes i dette års udfordring.
Der er først strikket en firkant, så er der strikket blonde hele vejen rundt, og til sidst er der strikket en kant på. Der er ufattelig mange maske, og jeg har købt ekstra garn x flere, men resultatet er så fint og forrygende blødt. Det skal lige vaskes og gøres fint, men det rakte  tiden i dag ikke til. Sjalet er strikket i Lamanas Alpaca Pura og Niji Shades of gray fra ITU.Sokkerne blev til et par af mine egne søndags sokker, og denne gang strikket til min søde datter Louise. Hun blev meget glad da hun kom hjem i dag, og de var klar til hende. De er strikket i ÅLJ garn og silk-mohair
 fra Isager. Så kære Lene, jeg er ked af at de spændende strømper må vente, men jeg arbejder videre allerede nu:-) Nu må jeg over og se Lenes flotte projekter. God weekend til alle.

11 kommentarer:

 1. Fantastisk Vibeke - at du nåede i mål med det smukke sjal og så endda et par sokker. Jeg har tænkt på dig hele dagen - det ville næsten have været for vildt, hvis du også havde nået de mega besværlige sokker - og nu har du jo næsten klaret dem til næste måned ☺ Men tilbage til sjalet - hvor er det blevet lækkert - jeg kan jo stadig huske hvor blødt og fluffy det er mellem hænderne - du har nu det lækreste sjal, du kan have glæde af mange år frem ☺ og Louise har de lækreste sokker - jeg må altså prøve at lave sådan et par - har noget ÅLJ et sted i skabet. Fortsat god weekend, håber ikke du har fået en strikkeskade ;-) og I har haft sol? Den kom først sent heroppe!

  SvarSlet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 3. Meget smukt sjal og lækre sokker til datteren. Godt gået med projekterne.

  SvarSlet
 4. Undskyld mine dobbeltkommentarer Vibeke, men det sker når jeg kommenterer fra min telefon ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt med dine kommentarer Lene. Kender godt til den slags bøvlede ting.

   Slet
 5. Flot sjal, sikke et tålmodighedsarbejde. Så må sokker være sokker , vi glæder os til næste udgave. God weekend.

  SvarSlet
 6. Jeg er så imponeret iver hvad du får skabt af smukke projekter!!
  Fantastisk sjal- wow..
  Dejligt at kunne behave datteren med skønne sokker som værdsættes :-)

  SvarSlet
 7. Sikke da et fantastisk smukt sjal - og sokkerne ser lune og lækre ud

  SvarSlet
 8. Uha for et smukt sjal ! virkelig fint mønster. Det er da helt vildt at du nåede at strikke det på en måned ! Men hvad kan man ikke nå med jydsk stædighed ? Spændende hvad maj måned bringer.

  SvarSlet
 9. Nå-dada, du har virkelig strikket igennem, sikke mange masker, der er gået igennem dine hænder på dette sjal. Flot, er det bare!

  SvarSlet
 10. Hvor er det et smukt sjal, det må næsten gælde for 2 sjaler (D.v.s. Maj måneds sjal er måske i hus). Et kæmpe arbejde, og så alle de masker der kommer på pinden til sidst. Resultatet er super. Også fine sokker, de må være dejlig varme i ÅLJ garn.

  SvarSlet