lørdag den 18. juni 2016

WWKIP en dejlig dag ....

Idag har strikkere over hele verden strikket på gader og stræder, i haver og gårde, på torve og åbne pladser. Jeg var så heldig at have en aftale i gårdhaven hos Louise Harden i Roskilde. Der var som altid en fantastisk stemning og skøn aktivitet hele dagen. Jeg var i selskab med en del af de dejlige piger jeg ofte strikker med, og vi havde sørget for den rette forplejning. Vi manglede ikke noget.
Vi startede  med strik og snak hele formiddagen. Eftermiddagen var i selskab med Sus Gepard, som fortalte om uld og produktion af garn. Meget spændende. Hun havde de sidste nye modeller med, men vi var nogle der havde smugkigget og købt en enkelt model først på året i Rødovre. Den må vist på pindene nu.

Dagens nyhed var, at butikken flytter lige om lidt. Jeg elsker stedet her, og billederne taler vist forsig selv, men hvor Louises butik er, kommer jeg også. Jeg skal bare lige lære min bil at finde en ny adresse i Roskilde. Det skal jeg nok skrive mere om senere.
I dagens anledning, havde jeg fået lavet min "Laura med striber" færdig. Det er en af Louises dejlige modeller, som er strikket i Laura hør fra Karen Noe og så med stribeeffekt af silke fra BC garn. Jeg var bare så heldig at få en skøn grå minkgarn i gave sidste sommer, så den er brugt til striber her.
Der er indsat små søde hulmønstre flere steder på blusen. Jeg er vild med den. Nu er jeg hjemme igen, og har bare lyst til at strikke videre. Tak til alle som jeg delte dagen med, og håber at alle har haft en skøn dag.

4 kommentarer:

 1. Åh ville så gerne ha været med, men det lod sig desværre ikke gøre lige i dag - øv. Den er rigtig sød din lille sommerbluse. Den er også på min liste når jeg kommer på de kanter igen.

  SvarSlet
 2. Hvor er den sød, Vibeke - en rigtig lækker, lækker sommersag og garanteret skøn at have på :-) Ser ud til I har haft en aldeles skøn dag - det havde vi nu også i vores lille kreds :-) Flytter butikken? Jamen, så er der jo ikke andet at gøre end flytte med ;-) Jeg er lidt presset i øjeblikket, men mail følger snarest. Ha en dejlig søndag :-)

  SvarSlet
 3. Det ser vel nok hyggeligt ud, gad vide, hvorfor jeg mon ikke var kørt til Roskilde?
  Hvor er det en fin sommerbluse, du har strikket

  SvarSlet
 4. Sikke en florlet sommerbluse. Den bliver sikkert brugt flittigt i disse dage. Jeg forstår godt at du også fluks flytter med, når Louise flytter butikken. Det ser dog ud som alle gerne ville blive på det dejlige sted I har der.

  SvarSlet