torsdag den 1. september 2016

Septembers himmel er så blå.....

Og sådan ser den ud i Tversted i dag. Her skal jeg tilbringe weekenden med dejlige damer😊
August måneds sokker er fotograferet med udsigt over havet og er dejligt grønne. De er strikket i Cash socks fra Gepard, og det er stærkt vanedannende. Blødt og lækkert. Strømperne er fra Op art- sokker, men jeg kan simpelthen ikke huske hvad de hedder, og jeg har ikke bogen med. Navnet kommer senere. 
Mit skal er dette Gaia, som er designet af Pernille Cordes. Skønt i Malabrigio Lace i en skøn gul farve. God opskrift, sjovt at strikke, altså bare lige med det men, at de to nøgler garn jeg havde, var købt med mange års mellemrum, og havde ikke helt samme farve. Da jeg havde strikket det halve af borten, skulle jeg skifte garn, men det var altså en ommer. Af med borten og forfra med garnnøgle to. Nu er jeg tilfreds😊
Nu vil jeg se hvad Lene har lavet, og så nyde min weekend, som jeg nok skal fortælle mere om senere. 

9 kommentarer:

 1. Smukt smukt sjal . Det er en super flot og frisk farve.
  Rigtig god weekend - den tegner da til at blive rigtig dejlig i Tversted - og hvilken himmel - god september :-)

  SvarSlet
 2. Skønne strømper i et smukt landskab
  Dit nye sjal er virkelig dejligt, det ser let og luftigt ud

  SvarSlet
 3. Det er utroligt som i to skønne kvinder kan blive ved med at frembringe alle de smukke sjaler og sokker og så tilmed nå mere ved siden af. Rigtig god weekend.

  SvarSlet
 4. Skønne billeder af en blå himmel og det smukke landskab ved Tversted.
  Du har igen strikket flotte ting.

  SvarSlet
 5. Så flot - og imponerende at du/stadig holder trit med nye sokker og sjaler hver måned

  SvarSlet
 6. Super flot model Prairie du har fået lavet. Jeg er vild med glasknapperne. De passer rigtig godt til blusen. Ivørigt lækker farve til dig.

  Skønne sokker og dejligt sjal.

  SvarSlet
 7. Hatten af for jer, utroligt hvad i når, og sikke smukke ting du har strikket, og ligeså er billederne med den flotte udsigt.

  SvarSlet
 8. Det var bare så smukt live og ingen tvivl om, at Tversted er det rigtige sted at tage billeder :-) Sjalet har den smukkeste farve og jeg kan ikke vente på at strikke de lækre, bløde sokker :-) Tusind tak for en skøn weekend - I er bare sådan et par søde piger og jeg fik mig et dejligt pusterum fra alt det tunge :-) Endnu engang tak for "venindeørenringe", der fik du mig næsten til at tude - jeg er så glad for dem :-) Vi skrives ved inden længe :-)

  SvarSlet
 9. Hvorr er det et smukt sjal. Det er også på min ønskeseddel, men jeg mangler tid og har så mange projekter igang. Dine sokker er også meget fine. Der er rigtig skønt i Tversted og så er der tilligemed en fantastisk garnforretning, ja, Marianne Isager.

  SvarSlet