fredag den 16. september 2016

Solskinsuge og vind i håret😊

Den sidste uge har budt på en masse solskin og en masse vind i håret... Jeg er nu indehaver af en DS3 Cabriolet - altså en bil.......Min familie har og har haft mange åbne biler, og jeg elsker frisk luft. Jeg har i flere år leget med tanken, men fornuften har alligevel taget over. Nu blev jeg 48, og Peder synes jeg var gammel nok til min egen åbne bil. Det er ikke en gammel engelsk model, som dem jeg er vokset op med, men den er skøn. Jeg havde aldrig troet at jeg kunne blive så glad for en bil. 
I Mandag aften lykkedes det at samle alle mine unger til middag, og tirsdag hvor jeg faktisk havde fødselsdag, blev beriget med en gåtur rundt om Søndersø med disse to:-) og efterfølgende sushi på terrassen. Hvor heldig kan man være.


Eftermiddagen var lidt længere end ellers, da jeg kørte tidlig fra arbejde og tog turen til Louises nye  butik i Roskilde. Der var travlhed, for der skulle pakkes til Fanø, og jeg blev kun en smule misundelig:-) Jeg fik et par strikkekrus og en lækker skål fra Else Rasmussen med hjem, og så et kit med september måneds sjal. Så kan i selv gætte hvor lagt jeg er, og jeg har ikke valgt strømper endnu, i modsætning til Lene . Den nye bog Rød - en strikkerejse til Japan er helt forrygende. Den er lavet af Lene Randorff og var en gave fra mine søde børn:-)

Jeg har fotograferet et udsnit af mine strikkebøger på en ny reol i et rum, hvor jeg er kommet til at brede mig lidt:-) De sorte spande er købt efter inspiration fra min tur i Tversted, og de små modeller nedenunder er nyligt udgivet hos Isager. Jeg har haft ret travlt med at færdiggøre nye designs siden jeg kom hjem, så derfor er jeg ikke så langt med månendens udfordring. Men mon ikke lidt jysk stædighed og sådan får mig i mål alligevel.
Til sidst tusind tak for alle jeres altid søde og inspirerende kommentarer. God strikkelyst:-)

4 kommentarer:

 1. Stort tillykke både med din fødselsdag og nye lækre bil :-)
  Det har været det perfekte vejr at få den indviet.
  Lækre gaver du har fået, jeg er spændt på dit kommende sjal.
  Ja jeg syntes også det ville have været skønt at sidde på Fanø og nyde strik og ideer i denne dejlige september weekend, men mon ikke der kan klemmes lidt strik ind på terrassen.
  Jeg har stadig til gode at se Louises nye butik, måske ses vi der?
  Rigtig søde små modeller du har lavet :-)

  SvarSlet
 2. Årh hva, en fin bil! Ja, jeg er ikke den eneste som har fået nyt læsestof kan jeg se. En flot samling keramik du har der. Og bogsamlingen fornægter sig ikke. jeg glæder mig til at se september måneds arbejder. Og Fanø, det behøver vi slet ikke nævne, for jeg skal heller ikke afsted.
  Det må være rart at have sådan en butik tæt på. God Weekend.

  SvarSlet
 3. Hold da op Vibeke - det var da godt nok noget af en gave - man må sige, det har været vejr til at bruge den :-) Og så ser det ud til, at I havde en dejlig dag - Søndersø kender jeg kun fra Snemand frost og frøken tø ;-) Vi holder fødselsdag i dag - det bliver så dejligt :-) Lene Randorfs nye bog har jeg slet ikke set, men alt i alt dejligt at have lidt til gode :-) De er så fine dine små kreationer :-) God strikkelyst :-)

  SvarSlet
 4. Dejligt, når vejret passer til ens nye bil :-)
  Min strikkebogs-samling er heller ikke helt lille. Det er nu ikke tit, jeg strikker efter dem. Jeg køber oftere opskrifter på nettet. Men strikkebøger er lidt ligesom havebøger - fine billeder at kigge på - og man behøver ikke plante - eller strikke - det hele.

  SvarSlet