tirsdag den 6. september 2016

Weekend i de skønneste rammer og i det mest fantastiske selskab.

En fantastisk weekend er gået, og den er gået godt. Jeg har tilbragt 4 dage i det Nordjyske, og det meste af tiden i strålende solskin. Marianne og jeg ankom torsdag eftermiddag og efter mange timer i bilen og en stor frokost hos mine forældre i Ålborg, havde vi brug for en rigtig gåtur. 
Weekendens tema var strik, yoga og dejlig mad.
Kurset foregår hos Marianne Isager, og denne gang i de fantastiske rammer. På Tversted skole, som Marianne er ved at omdanne til et helt kulturhus. Der er mange arbejdende kunstnere i de forladte skolestuer, og skolekøkkenet danner ramme om de skønneste måltider. Den gamle gymnastiksal var omdannet til yoga studio, og den havde det skønneste lysindfald.
Vores kursuslokale var det nye galleri, hvor flere kunstnere allerede har udstillet over sommeren. Strikkede og hæklede sjaler, keramik, billeder og igen lys ind fra den skønne efterårssol.
Det var selvfølgelig også indlagt gåture i septembersolen, og fødderne måtte dyppes. Her i selskab med Lene som det heldigvis lykkedes at overtale til at deltage sammen med os. Vi var 11 strikkere fra flere nationer, og det er vildt så internationalt strik egentlig er. Der var mange dejlige gensyn, for Marianne og jeg har deltaget nu 4 gange. For Lene var det første gang, men måske kan hun lokkes igen.
Marianne Isager tog sig kærligt af vores designdrømme og strikkeudfordringer. Ilse(t.v) er den skønneste yogainstruktør og glad og farverig både udenpå og indeni. Solveig(t.h.) laver den mest fantastiske mad, og er det hyggeligste selskab. Vi var på holdet mange gengangere, og forventningerne til hende var skyhøje, jeg kan bare sige, vi blev ikke skuffede. Weekenden bød selvfølgelig også på besøg i butikken, men mere herom senere. Jeg er glad i krop og sjæl og hvor man ellers kan være glad. Så tak til alle for denne skønne oplevelse. Nu er jeg hjemme igen hos min dejlige familie:-) Hvor heldig har man lov at være

7 kommentarer:

 1. Hvor lyder det dejligt, og sikke nogle skønne billeder. De oser af glæde og nydelse.

  SvarSlet
 2. Kære Vibeke - jeg siger også tak - jeg er så glad for jeg kom med og er ligesom du fyldt op af de gode oplevelser ☺ I er et par dejlige kvinder og ikke på noget tidspunkt følte jeg mig som tredie hjul til en gig. Glæder mig til du kommer nordover igen og hvem ved - måske kan jeg engang vise dig hvad Tversted har at byde på om sommeren 😊 vi skrives ved og hils Marianne mange gange 😊

  SvarSlet
 3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 4. Det lyder som den dejligste weekend man kan ønske sig :-)
  Det lyder virkelig tillokkende med sådan et boost af godt selskab, yoga, strik og frisk havluft :-)

  SvarSlet
 5. Ej for en fantastisk weekend med et perfekt indhold i godt selskab :-)

  SvarSlet
 6. Det lyder simpelthen bare som en helt fantastisk weekend I har haft der - og som et super spændende og inspirerende sted, Isager er ved at få skabt. Tænk jeg er Nordjyde, og har endnu ikke været oppe hos Isager. Det er da vist for galt ..

  SvarSlet