mandag den 27. februar 2017

Strik med flere tråde.....

Ja, det bliver temaet for de næste to måneder. Trådene vil hovedsageligt være hentet fra lageret, men mangler jeg nu lige den rigtige, ja så findes der jo heldigvis fristende butikker i min nærhed.
Hvad mener jeg så med flere tråde? Det vil mest være garner i forskellig tekstur, som har næsten samme farve, jeg synes det er skønt at lege med sådanne kombinationer. Der er også mindst et projekt, som vil være strikket i to tråde men med meget forskellige farver.

De næste to måneder var ellers lige ved at blive udråbt til gavestrik, idet jeg har rigtig mange gaver på to-do listen, men så alligevel....hvor mange gaver kan man med god samvittighed give sig selv på to måneder.

De første to måneder har været gode. Fokus på færre projekter og flere af pindene. Når jeg kigger i mit klædeskab, kunne årets udfordring også godt have været nye trøjer/bluser/sweatre til mig. Men det er vel ikke så sært efter et år med kjoler, og så et med sjaler og sokker.

Nu vil jeg tage fat på pindene, når jeg lige har set, hvad Lenes næste to måneder vil bringe. God strikkelyst derude.
4 kommentarer:

 1. Kære Vibeke Hvor har du bare hygget dig, kan jeg se ☺ at gå rundt og finde alle de lækre ting på lager og sætte dem sammen - tænke på hvad der kan komme ud af det - jamen det er bare så hyggeligt i sig selv ☺ og nu venter rigtig mange projekter med flere tråde på at komme i fingrene ☺ prøver at få tid til at blogge senere i dag

  SvarSlet
 2. Jamen, strik med flere tråde lyder da genialt i forhold til lagerbrug. Jeg tror, at jeg må tage den ide op. Jeg har vist også noget der kan kombineres... Desværre findes der ikke rigtig nogen fristende butikker i min nærhed.

  SvarSlet
 3. Jeg er spændt på hvad du finder på at fler-trådede modeller. Rigtig spændt endda. Mulighederne er mange - så jeg afventer spændt.

  SvarSlet
 4. Lækre garner som nok skal blive til spændende projekter..så er det bare at bestemme sig....

  SvarSlet